Εγγραφή

Slots Palace Μπόνους

Slots Palace προσφέρει μια σειρά από ελκυστικά μπόνους και προσφορές, σχεδιασμένα για να ενθαρρύνουν τόσο τους νέους παίκτες όσο και τους υφιστάμενους. Ας δούμε μερικά από τα κύρια μπόνους που μπορείτε να βρείτε στο Slots Palace:

 • Μπόνους Καλωσορίσματος: Νέοι παίκτες συνήθως δικαιούνται ενός γενναιόδωρου πακέτου καλωσορίσματος, το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει μπόνους κατάθεσης, δωρεάν περιστροφές, ή και τα δύο. Αυτός ο μπόνους συχνά διατίθεται σε πολλαπλές καταθέσεις.
 • Μπόνους Επαναφόρτισης: Για τους υφιστάμενους παίκτες, τα μπόνους επαναφόρτισης προσφέρουν μια ποσοστιαία αύξηση στις καταθέσεις που γίνονται σε συγκεκριμένες ημέρες ή περιόδους.
 • Δωρεάν Περιστροφές: Οι παίκτες μπορούν επίσης να κερδίσουν δωρεάν περιστροφές σε δημοφιλείς ή νέες κουλοχέρηδες, είτε ως μέρος του μπόνους καλωσορίσματος είτε μέσω ειδικών προσφορών.
 • Προγράμματα Αφοσίωσης και VIP: Το Slots Palace προσφέρει προγράμματα αφοσίωσης και VIP για συχνούς παίκτες, με ανταμοιβές που περιλαμβάνουν ειδικά μπόνους, αναβαθμίσεις, δωρεάν περιστροφές, και προσωπικούς διαχειριστές λογαριασμών.
 • Ειδικές Προσφορές και Τουρνουά: Τακτικά, το Slots Palace διοργανώνει τουρνουά και ειδικές προσφορές με ελκυστικά έπαθλα, αυξάνοντας την ενθάρρυνση για παιχνίδι.
 • Μπόνους Χωρίς Κατάθεση: Αν και λιγότερο συχνά, μπορεί επίσης να υπάρχουν προσφορές μπόνους χωρίς απαίτηση κατάθεσης, προσφέροντας μικρές ανταμοιβές ή δωρεάν περιστροφές για την εγγραφή ή συμμετοχή σε ειδικές εκδηλώσεις.

Είναι σημαντικό να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις κάθε μπόνους ή προσφοράς, καθώς και τις απαιτήσεις στοιχηματισμού, για να εξασφαλίσετε ότι τις κατανοείτε πλήρως και μπορείτε να τις εκπληρώσετε.

Μπόνους Καλωσορίσματος

Το SlotsPalace παρέχει πολλές προσφορές τόσο για νέους όσο και για επανερχόμενους πελάτες. Οι νέοι παίκτες μπορούν να λάβουν έως και 1.000 € (ή το ισόποσο σε άλλα νομίσματα) σε μια περίοδο τριών καταθέσεων μετά την εγγραφή τους. Ακολουθεί μια επισκόπηση της προσφοράς μπόνους καλωσορίσματος:

 • 1η κατάθεση: 100% αντιστοιχία κατάθεσης έως 500€
 • 2η κατάθεση: 75% αντιστοιχία κατάθεσης έως 300€
 • 3η κατάθεση: 50% αντιστοιχία κατάθεσης έως 200€ + 50 Δωρεάν Περιστροφές

Οι απαιτήσεις στοιχηματισμού 35x σε πίστωση μπόνους και 40 φορές σε δωρεάν περιστροφές είναι αρκετά φυσιολογικές. Για να ενεργοποιηθεί αυτό το μπόνους, πρέπει να γίνει μια ελάχιστη κατάθεση 20 € και όλες οι προϋποθέσεις στοιχηματισμού πρέπει να πληρούνται εντός δέκα ημερών.

Άλλες Προσφορές

Υπάρχουν πολλές συνεχείς προσφορές πέρα από την πρώτη προσφορά εγγραφής. Λάβετε υπόψη ότι κατά τη στιγμή της δημοσίευσης αυτής της αξιολόγησης προσφέρθηκαν οι ακόλουθες εκπτώσεις:

 • Crazy Week – Αν κάνετε την αρχική σας κατάθεση μεταξύ Δευτέρας και Πέμπτης, θα λάβετε 50 μπόνους περιστροφές.
 • Royal Weekend – Καταθέστε την Παρασκευή και την Κυριακή και λάβετε 100% μπόνους έως και 700€ και 50 δωρεάν περιστροφές!
 • Εβδομαδιαία επιστροφή μετρητών – Τα στοιχήματα που χάνουν μπορούν να επιστραφούν έως και 15% για τους τρεις κορυφαίους παίκτες της κατηγορίας VIP.
 • Ζωντανή επιστροφή μετρητών – Οι παίκτες του Live Casino μπορούν να λάβουν επιστροφή 25% σε εβδομαδιαίες απώλειες, έως και 200 €.

Το SlotsPalace φιλοξενεί επίσης χρονικά περιορισμένες προσφορές που συχνά εστιάζουν στις διακοπές ή την εποχή. Κάντε κλικ στην καρτέλα “Προσφορές” για να δείτε τα πιο πρόσφατα διαθέσιμα μπόνους. Τουρνουά για κουλοχέρηδες και άλλα παιχνίδια τρέχουν συνεχώς, δίνοντας στους πελάτες την ευκαιρία να κερδίσουν χρηματικά έπαθλα και πόντους επιβράβευσης.

Scroll to Top